Sunday, June 27, 2010

ulat dalam muka

woh..amazing!! kenot belivit..
worm come out from your face dude..
gelimat aku tengok video ni..
kalau tak silap aku ni rawatan resdung.
depa kata pakai lipas tanah.
tenyeh2 kat muka pastu kuar ulat..

AMARAN : yang tengah makan sila habiskan makanan anda sebelum menonton video ni.. kang tak lalu makan pulak. penat2 korang tapau Nasi Kandaq Pelita, tak pasal2 buang camtu je sebab tak lalu makan tengok ulat ni..yang ada penyakit lemah jantung, asma, gout, lemah semangat, darah gemuruh juga tidak digalakkan menonton video ini. kanak-kanak bawah 18 tahun sila mintak izin mak bapak dulu sebelum tengok video ni. nanti mak bapak korang kata korang tade keje pulak dok tengok ulat.hoh





ntah2 dalam badan lipas tu dah memang ade ulat.
pastu sedap je tenyeh2 kat muka
tenyeh sampai hancur lipas tu kat muka
konon2 ulat tu keluar dari muka..lol

ayat manis : sila betoikan kalau info yang aku bagi ni salah. aku bukan seorang doktor resdung mahupun pawang..

27 >luahan perasaan:

nisya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

lipas!!! eeeiiii geli!!!!

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eikk..gelinyer....
dahla pakai lipas,pas2 face kuar ulat2..eikk....naseb bek ak xmakan ag...hehehehe

Parkcheek Chun Li said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pengotoqqqqqqqqqqqqqqq

Khairul Azmi said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha...ade ke...kenapa x guna lipan??
lgi ganas!!!

si para para said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eh bukan ke dlm perut lipa tu ada ulat? tak caye try belah perot lipas..operate la hati..eh slh ayat nih.hehe eee biar betol ni..

hudhud said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

i pernah tengok lagi dasyat dari ni ! ulat cam ulat sagu tu keluar dari kepala dia ! ewwww !

Azie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Ewww! Entah2 dlm lipas 2 dh de ulat gi tenyeh kat muka lak...! pengotor...

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nisa : gelimat!

@nas : lipas kipas..haha.mkn dulu sebelom tgk.

@parkcheek : yek..jijik!

@khairul azmi : ganas gle dah tuh.silap2 buleh mati.hahaha

@si para para : i dah try belah perot lipas tu.tak jumpa hati pun? :( betoi lah video neh

@hudhud : ulat sagu tu apa? ulat yg suka mkn sagu ka? i brape knl lah jenis2 ulat ni

@azie : mmg dlm bdn lipas tu dah ada ulat pn.klu tak silap i lah.klu xcaye g tangkap lipas, pastu try ketok dea.tgk ada tak kuar ulat2..

- d . a . r . i . a . s . u . e - said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

lipas tu yang kotor okey...eeee gelimat...

Amirrah Zawani said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ish3.. macam2...

Nur -al- Ain said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tapi bau dier busukkkk gile! dulu arwah nenek pernah buat ni.. takde makne nye de.. busukkk

eqacashperlala said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

geli kowttt

pch said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha...macam2...




bimbang virus dari pendrive rakan menyerang komputer anda??? usah kuatir dapatkan sekarang FREE : Suis USB
FREE: Software Lajukan Win XP anda

lufkin said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ini yang kuar dari muka.. dah tengok yang kuar dari tetek? haha...

http://luf-kin.blogspot.com/2010/05/myth-buster-photo-puting-berulat-di.html

* MissYaniAbdullah * said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wei korang sumer.
aku penah try buat benda ni kat muka abg aku..
abg aku mmg ada resdung ...
siyes kuar ulat...
aku tgk tv sal benda ni then aku try..mmg jadi..skung dah kurang dah muka resdung abg aku tue..

ala dekat muka2 yg bersih pun leh try..kuar jugak ulat tp xbanyak..tp bau dia busuk woo...nak cr lipas tanah plak satu hal..
abg aku lepas aku tenyek lipas malam mimpi lipas..wakaka..
sengal abg aku..

Purpleroses said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

huhu..meremang abih segala bulu cheq..gatal pala..tengkuk..huhu..

Jieda said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hmmm..macam tak percaya pun je.

azzah zainal said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

maybe resdung ni..huhu..geli lah

I*K*T*I*R*A*F said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

OMG! hidup-hidup tuuuuu.

Fay Nana (Cik Fana) said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

oh watdafish? geli-geli

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@dariasue : haha.lipas tanah mmg le kotor sbb dok dlm tanah.keh3

@amirah zawani & pch : ya,macam2 ada!

@nur al ain : err..busuk macam mana tu ye?

@eqacashperlala : haah.euwww..geli kn

@lufkin : yekk!! kuar dr tetek? dah tgk kot.lg geli syalll!!

@miss yani : hu?xmau lah buat.nti mimpi lipas..

@purpleross : naseb baik tak gatal muka.kalau gatal kat muka nti kuar ulat macam kt ats tuh!

@jieda : ripleys believe it or not!

@azzah : yup.mmg resdung pn

@iktiraf : ya!! maseh hidup ye tuan2 dan puan2..

niesz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahaha..ade plak lipas tu di tenyeh2..tul la tu ulat..sbb niesz pnh tgk kwn niesz wat..mmg geli..euuuuw...hihi..

me, nelly said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

adeihhh.. nk terkeluar balik mee goreng mamak aku smlm.
ulat buat kerajaan weh! gelimat mat mat! x_x

http://naliaziz.blogspot.com/

M a W a D D a H said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

geli plak plak tengok ulat tu gerak2 kuar...

Adam Haiqal said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

is diz real??
i mean,memang ulat dari muka atau dari lipas??
agak konfius jgk.
mgkin btul kata penulis.
mungkin ulat tu dari dlm bdn lipas..
kan??

Mommy Pinky said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ade perkataan lipas di situ, tak sanggup nak tgk dah. wargh!!

suhaisweet said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

Related Posts with Thumbnails