Wednesday, June 2, 2010

saya menang moto!! eh,silap.aku menang 4 tiket Toy Story marathon in 3D la..




yess!! akhirnya penat lelah aku berbaloi jugak. 3hari,3malam aku main menatang game padankan gambo ni. usaha aku selama 3 hari- xmakan, xminum dan xberak mendatangkan hasilnya.tadaaa i win tickets to watch Toy Story marathon in 3D.

korang rase korang menang jugak? cek nama korang kat sini..
TOY STORY WEEK 4 WINNERS
mostly da winner is chinese. melayu a few je. hurm

wah..so aku kne persiapkan diri aku untuk dudok lame2 dalam panggung wayang sebab diorang akan tayangkan Toy Story 1 sampai 3 in 3D. marathon tu. macam lari 4x100m berganti2 kan. *hu?betolke?* hoh..3 muvi skali beb.panas la bontot gua camni.. tapi takpe. minat Toy Story punye pasal aku akan dok diam2 tengok muvi tu sampai abes.

nape aku cakap aku menang 4 tiket?? sebab aku dapat 2 dan gf aku dpt 2. so,kitorang akan bawak pasangan masing2 untuk menonton Toy Story tu.errkkk

credit to
blabberina sebab bagi tips2 dan ilmu yang berguna untuk dipraktikkan..nyeh! dia ni memang hebat dan arif dalam bab2 kontest ni. memanjang je menang. aku nak menang pun xdak can..kui3




ayat manis : cik blabberina, i pomot blog u kt sini. harap2 trafic u akan increase lebih bnyk ye. jangan lupa blanja minum,k.haha

11 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pergh...cmne korunk leh menang??? jeles den....aduss...:( ak xmasok kontest sbb rse cm xleh mng...wakaka

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@ nas : belom cuba blom tau bro. try lah..klu naseb bek menang, klu naseb xbaik kalah.haha

Raybond said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah.... mesti bestkan..

Shuk said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

rajin hang join contest..hehe. ak pn rajin jugak.rajin download cerita :P

syue said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

OMG, bestnya ♥ Toy story wehhh

Ery Farieha said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wahh bestnye!

MaryamJamilah said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aah. dpt mel from senheng. kamu dpt mel tak? sok nak try amik tiket..hihi
-----
I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

dah story tak puas ati kat sini,hehe:

MENTOR DAPAT 12 TIKET, PROTEGE 4 TIKET TOY STORY!

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

emel mgu ketiga tu pun baruuu je dpt senin...ala,klu tak dpt emel,leh je collect trus

mahira oya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

terrornya....nak gaks!!!

Yayahaha said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Alaaaaaaa bestnyaa !!!!!

Related Posts with Thumbnails