Monday, June 21, 2010

awek cun bikin panas

apa ringan2 tu? aku tak paham. pastu dalam kereta pulak. apa ni weh? makan makanan ringan dalam kereta ke? astaga..muka dah lah cun. tapi tanya soalan panas camni kat dalam Youthsays. saje je bikin isu. kalau nak tanya pun jangan la buat soalan yang melibatkan pelajar IPTA. terasa aku weh sebab aku budak IPTA!


klik kalau nak tengok gambar ni membesar


tak cukup dengan soalan pasal ringan2 ni, kau berani pulak tanya soalan berkaitan bra plak.. adeh,aku laki weh. tak pakai bra lah. aku pkai boxer..


klik kalau nak tengok gambar ni membesar


menurut budak2 kat dalam Youthsays tu, depa kata yang tulis ni bukannya pompuan. sebenarnya ada laki menyamar guna username irwaty_salina neh. dah tu mamat neh guna gambar ntah sapa2 ntah sebagai profile pic dia kat youthsays. adeh..kesian la pompuan yang jadi mangsa tuh. tu pasal la aku terpaksa conteng sikit kat picture tu. malu nya! dah la gambar pakai tudung, pastu tanya soalan macam tuh.. kes naya nih!

pastu aku dengar cite mamat empunya profile username irwaty_salina tu ada blog. depa kata blog dia sume pkai keyword2 yang xsenonoh.. tu pasal la dapat traffic tinggi. ish3..tak patot la buat macam ni kan. sian mamat2 yang tengah sangap tu. penat2 depa search "awek bugil", sekali tgk2 kuar blog kau pulak. bila bukak bukannya kuar gambar awek bogel, yang kuar pasal artikel Dapat Wang. apakena mengena lah Dapat Wang dengan awek bogel...haihh.


ayat manis : aku pun nak try lah buat keyword "awek bugil". nak tengok tinggi tak traffic yang aku dapat nanti.

20 >luahan perasaan:

nuriz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ish ish mustahil budak pompuan cun ni tanya soalan pelik gitu..mesti kes kena aniaya ni huhuhu

nuriz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

oo guna keyword panas sbb untuk dapat wang ke hehehe mcm2 le

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

adess..kesian minah tue kene...isk3....sapela mamat sewel tue...jap2..waa...ko da cashout??? waa..bestnyer....ak lom agy....tinggal belasan ringgit nak cashout..huhu

Azie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Ishh3! ni la yg x gemar ni... pompuan tu gak jd mangsa! kecian...

ardinihumaira said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eeee dayusnyer jantan tu. jahat bebenor. sian pempuan tu. huhu risau gak kan orang suka pergunakan gambo orang lain ni. isk :'(

♥yaya♥ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

apekah??
huuuu...
wt malu jer
T_T

Maryam said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Yang keyword bawah itu paling tak tahan. *gelak guling2 boleh* =)) huehue

akuzle said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

salam, tuan punya sesawang (jgn biarkan belog anda bersawang yea...hikhikhik)

sy pon raser aweks tuh aniaya... nk letak 'awek bugil' (bkn bogel??)... coba jgn x coba, bebs... x coba x tau...kan3?

akuzle said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aweks aniaya? ouhhh.... teruknyer BM ku...sure guruku malu mengaku aku ank didiknyer....

**Sy!eRA_N** said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

huhu..pelajar IPTA yg terpalit sama..malu2...

frank lampard said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

erk. pompuan ke.

purplish.pink said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

malu je kalo non-muslim baca. mesti diorang pikir yang bukan2 je kat org pakai tudung ni. =(

kurawk said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mak aih..malu woo klau pompuan 2 tau gmbr die diguna utk tujuan cmtu..

nisya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kejam n keji lelaki tuu!

Nur -al- Ain said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

la.. jahat tul mamat ni, tapi pandai pulak dier pilih name sedap2 er.. ooo, awek bugi adalah rahsie nye er.. nk berentry awek bugil jugak la.. haaahaa

tiqaa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kesian pompuan tuh. tak patot btol sape yang buat camni.

fndrocka said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha.kenapa bugil..bukan bogel?

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

gula-gula kapas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

jangan wat keyword gitu,t org ckp pew lak ;))nyway,mmg kesian r pompuan tuh

Mommy Pinky said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

keh keh.. giler kalakar la ko nih, terhibur baca entry nih..hehe XD

p/s: tp memang kesian kat perempuan tu dimanipulasikan.

anym (: said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ish , sape la mamat tu ,

Related Posts with Thumbnails