Friday, June 18, 2010

nak tiket sunway lagoon??

ni haa..aku nak bagitau kat korang sume. sapa2 yang tak pernah masok sunway lagoon lagi dan nak merasa main air elok lah join kontest ni sebab depa nak bagi tiket masok ke sunway lagoon kat sapa yang menang contest ni. buleh la korang sume main air, main game, masok rumah antu dan banyak lagi.

senang je cara dia. mula2 korang kena daftar sebagai ahli Sunway World Club. daftar free je. tak rugi pun. malah korang dapat macam2. baru2 ni besday aku dapat voucher men ice skating RM5 dari diorang. best2!! main ice skating cuma bayar 5hengget je. kalau normal price dalam belas2 hengget. so,dapatla merasa men ice skating cam kt obersea..

ni haaa game dia..



sila klik SINI kalau nak main game tu dan nak dapat tiket Sunway Lagoon.
mula2 kena main game dia..xsusah pun. kena tembak terminator je sampai sume mampos.

dan ini hadiahnya..


haa..apa lagi yang korang tunggu. cepat main game ni sebab tarikh tutop dia 21 June 2010..

10 >luahan perasaan:

nisya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

uuissyy dah bekurun tak pegi sane

wadud@duad said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

time kasih.. wadud nak join..hahahaha..

komen kat sini kawan :
http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/wadud-jawap-exam-la-pulak.html

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nak try lorhh..ahahahhaa...susa x game 2??? kne men stiap ary ker? huhu

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nisya : haha. time ni la nk enjoy tiket free!

@wadud : gud luck yaww! klu menang jgn lupe bwk sy..heee

@nas : xsusah pn bro. adk aku pong bole men..haha

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aren-snang gak..ahahaha...last2 main,dpt 28 jewp...korg dpt bpe?

dak eina (◕‿◕) said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kalau dapat p0n, jauh nk pegi sunway tuuu..hahaha

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nas : woh..ok le tu.alu score 20 jek..bole mng le tu

@dak eina : klu menang bg la hadiah tu kt sy.dkt je ngn umah sy.heee

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

of cos harus dicubaa

hiro said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

jum bercuti dlm negara..haha

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@blabberina : ya! mesti cuba! kalu menang bg saya satu tiket ye.hi3

@hiro : jom coti2 mesia!

Related Posts with Thumbnails