Monday, June 7, 2010

bintang filem porno AS mati dalam keadaan yang tragik!

berita sedih untuk semua penggemar filem porno..
industri porno kehilangan seorang lagi bintang..hu?

eh,aku bukan penggemar filem porno ok! saje je nak share cite ni ngan korang. biar korang update sket dengan isu semasa. haha

Steven Steve Driver, bintang filem porno Amerika Syarikat, mati kerana jatuh dari tebing Los Angeles, California semalam. mamat ni tergelincir kt tebing tu mase nak larikan diri dari polis.

mamat ni lari sebab polis tengah cari dia sebab dia dah bunuh sorang dan mencederakan 3orang dengan menggunakan pedang. dia bunuh sebab kecewa kena pecat jadi porn star..ish3. macam dah xde keje lain je.

moral of da story : jangan jadi pornstar! sebab nti kau akan mati dalam keadaan yang sungguh menyayat hati..

video detik2 mamat ni jatuh dari tebing.. perghh, macam nangka busuk jatuh dari pokok tuu




credit to metro tv news

ayat manis : sapa2 yang simpan angan2 nak jadi porn star tu hentikan la. kau nak ke mati camni? renung2kan dan selamat beramal!!

23 >luahan perasaan:

hanie@nisya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ish!! melambak keje lain. yang tu jugak yg dia nak

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@hanie : dah keje tu je yg senang bg dia cik hanie oi..pemes tuh!

rossoneri said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

woooo pandai tul cameraman tu amek video tuh..

Parkcheek Chun Li said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

THE BEST........hahahahaaah

hiro said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha..cmne pula dengan gay star? les star? hehe..gilos..

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@rooseneri : cameraman tuh da bajet msti dia jatuh punya.xsilap aku cameraman tu pn cameraman filem porno kot.haha

@ parkcheek : apa yg da best? ooo..mamat tu blakon porno best eh.parkcheek msti dah tgk video dia kn.

@hiro : gay star n les star juge akn menerima nasib seperti ini.klu anda xpercaya,cubalah..keh3

Parkcheek Chun Li said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

maksud pakcik cerita yg aren smp kan...hish.....ke aren pun tgk?????hahahaha

shada wentz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

puiyoooooo~

*ala...melepas ku na jd.
ngeh3..*

gurau jek.mntak simpang la eh? (:

AesyaZealous said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

carilah kerja yang halal :))

aainaa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

gile hebat sape yang rakam nie.
hahaha ;DDD

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eheh,,,,kakaka,,,

ksian beliau,mati tak berlagu,,,

heeee

tau2 je beliau plakon XXX,,,hekhek

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@parkcheek :sy xlyn porno.saya lyn cite jiwang cm LBS.wakakaaka


@shada : wah,ada angan2 tu.gaji masyuk beb.ki3


@aesya : betol tu.rezeki yg halal membawa berkat :)


@aaina : i la yg rakam..heee


@lokman : mmg la mati xberlagu.ada ke org pasang lagu time nk mati? haha.aku tau pn kt berita.pornstar mati pn nk kecoh kn.ulama mninggal xde spe pn nk kecoh..ish3.dunia2

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

erm...carilah rezeki halal....kan da mati secara tragik...:(

si dia said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

waaa...kehilangan 1 plakon porn..owh tidakk

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nas : ya.carilah keje halal supaya dpt mati dlm keadaan yg xtragik :)


@si dia : xpe.maria ozawa idop lg.erkk?

buyat(bebola tomato) said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahaha bodoh je bunuh org coz kene pecat....

syue said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahaha. nak jugak jadik porno bintang as tuu XDD syok sgt ke..hahaha

nuckie87 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

fuh dasatnye.. mintak jauh la.. liar liar aku pon xnak aku jadi cam nie.. huhu

kk said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

isskkk takutnyaaa

syAzAnA said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

he deserve it! wakaka

Amri Bahruji matPuisi said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mmg mcm tu la jadinye kalu da buat dosa, tpi x insaf2..

~~pesanan utk diri sendiri gak. ;)~~

fndrocka said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eh...macam takde kena mengena je cerita dengan pengajaran..macam mebuta tuli ja

kain_sari said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

owh..baru tau..tq bg info..

Related Posts with Thumbnails