Sunday, June 13, 2010

coklat Cadbury murah!

petang tadi masa aku menjalankan aktiviti blogwalking, aku terjumpa ada satu blog neh. namanya M(O_O)IS MOOIS. aku pun dengan tekun nya belek2 lah blog tuh seolah2 macam ada aura yang memanggil2 aku. pastu aku terbaca satu entry dia yang bertajuk CADBURY WAREHOUSE SALE @ Centro Mall,Klang. aku jadi gila sekejap. hampir2 nak meroyan. pastu aku trus stat kete n ajak budak2 rumah aku follow aku.

kelam kabut aku sebab lagi brape minit lagi diorang nak tutop..sampai2 Centro Mall aku tengok sume dok pakat borong sakan. bawak kotak besar2. banyak betol diorang ni beli. macam nak meniaga dah ha..

ni la coklat2 yang aku sempat beli..dan mampu dimiliki. murah beb! time ni la pun nak beli coklat banyak2 dan murah sebab kat kedai biasa tak dapat lah harga camni.


ni lah hasil borong aku dan budak2 rumah aku





yang ni aku beli 1 kotak rm20.
beli 1 kotak, dapat free 1 kotak. kira sekotak rm10 la
dalam kotak tu ada 12 pack coklat macam dalam gambar tuh
satu pack ada 3 coklat bar.
so,satu kotak ada 12x3= 36 coklat bar = RM10



pastu aku beli plak Cadbury Bite's.
1 peket besar ni ada 12 pack = RM5
murah..klu kat kedai 1 pack dah singget lebih kot


banyak lagi coklat Cadbury yang diorang jual. Dentyne n Clorets pun ada. murah kan! dengan RM15 aku dapat beli banyak coklat. aku rase cukup untuk stok 6 bulan. hu? cukop ke? kalau ikotkan hati aku tadi aku nak beli banyak lagi. tapi takot nanti mati tercekik pulak sebab terlampau banyak makan coklat.



ayat manis : tiap2 tahun aku mesti pegi event macam ni. sebab time ni la pun aku nak beli coklat dengan harga murah. Network Food industries yang terkenal dengan Crispy pun slalu jgak wat event camni kat Seksyen 16 Shah Alam.

22 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wa....murahnyer...tapi kompom xleh bli.....klang...jauh tue..ehehe

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nas : haha.naseb aku ada kat shah alam.dkt je..

Tfaaaaaa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

perrrghh..asal aku tak tau?
ko bertanggungjawab sebab tak inform~!!!

hahaha..haii ;)

aku gadis biasa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

waaaaahhh...
gle kentang!
fevret2...

:)

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@Tfaaaa : mcm ne aku nak bgtau. dah ko tak tanya..wakakaka

@aku gadis biasa : yeah! my fav too!

Boolat said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

weyyy! sedapnye! nakkk! hehe

AesyaZealous said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

alahaiii! murahnyee!!!

kain_sari said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nak 1...;p
syer suke giler gn coklat nie..;p
dlu xbf selalu kasi coklat nie..;p
de citer disebalik coklat nie..
syer siap kumpul kulit coklat nie..time dgn xbf..

skrg xde lg..
xde sape nk bg coklat nie dh..melainkan beli sendiri..;p
kenangan manis dgn xbf..
huhuhu...


kalau awak jual..
konfem syer beli..
minat sgt coklat nie..;p

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@boolat : nk ke? nti i buatkan ye.home made.haha

@AesyaZealous :ya.murah2! mai beli! lelong2! sebakol spuloh hengget!

@kain sari : alahai..kesiannye. suh la bf bru blikn. xpn suh dia buat sendiri..i nk jual? haha..sume dah sumbat dlm perot.agagagaga

EMONG said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pergh kalau tau ada sale, i kirim lama dah !

hanie@nisya said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hulur la kat sya sket :)

AJ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah murah gler..nk bli tp aj kt perak hehe

zirahazirah said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eee, nak beli cadbury zip. :D

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

oh! tidak..sy terlihat kuantiti cadbury yg banyak..
:( nak jgak! :P

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@emong : la.awat xkirim.bleh sy blikn.hehe

@hanie : hulur? nak hulur apa?heee

@AJ : prk?jauh tu AJ..

@zirahazirah : zip sluar xmau? keh3

@Nasiha : ya.saya membelinya dgn kuantiti yg banyak sekali :P

bukan penggoda said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

huaaaaaaaaaa!!!!!!

oppsss. maaf. sy pon meroyan jgk melihat sgt byk cekelat. ahahahahaha.

catwoman said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

besh nyerrr..post la cket...catwoman pon nak makan..meeoow..cedapnyerr....

aniza mahyudin said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eEee ! nk gk ! niza skew mkn cklat . lglg cklat cdbry . ayooo . nknk ? stu je . stu pon jd la . haha :p

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@bukan penggoda : jom meroyan same2! haha

@catwoman : mane bole pos.nti cair la.keh3

@aniza : nak satu? bole..dtg la umah amek..haha

Matt said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

warehouse sales ek? mmg leh dpt murah punya!! byknye coklat dia, bagila kat aku 1-2 bungkus heheh..

SayapLara said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

knapew murah sgt
nk 1
aren..cepat postkan

AMOI KUSUT said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

perrgghhh!!!
bukan nak beli kan utk i..
hehehe

Related Posts with Thumbnails