Sunday, June 13, 2010

siapa nak RM50?

ada contest lagi! kali ni cabotan bertuah plak atau dlm bahasa omputeh nye lucky draw. aku nak try la naseb aku. mane tau kalau bertuah dapat la rm50. jadi la nak bayar bil tenet. lagipun sapela nak bagi rm50 camtu je.

ni ada sorang blogger yang pemurah n sangatla baik hatinya nak sedekahkan rm50. korang nak jugak? nak tahu caranya..senang je..


RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!


Syarat-syaratnya mudah sahaja:

  1. Jadi FOLLOWER blog Farhan Razak
  2. PASTE Link cabutan bertuah seperti di atas di blog anda
  3. Tulis satu POST yang anda dah masuk cabutan bertuah ni

camne? ada bran ka? jom join! cepat sebelum 30 JUN..

3 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

xingin ak nk masok...:( yelah,kalo cabutan bertuah,xpena menang...saket aty aje...

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha..same la.aku pown xpenah pn kena klu cabotan bertuah. sje je nk try neh..klu untung kena dpt rm50. lepas la duit mnyk kete balek kg.haha

kain_sari said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hehehe..
mcm best jerk...;p

Related Posts with Thumbnails