Thursday, May 20, 2010

sunway lagoon nak bagi tiket free

berita baik untuk sapa2 yang tak penah masuk Sunway Lagoon. sekarang ni Sunway Lagoon tengah baik hati nak bagi tiket free kat korang semua.





Sunway Lagoon ni sebenarnya nak korang vote supaya dia menang anugerah Asian Attractions Awards 2010 oleh International Association of Ammusement Park (IAAPA). lagi banyak vote yang dia dapat dari korang so lagi cerah la peluang diorang nak dapat anugerah tersohor tu.





kau tengok tu.. 50+80 =
130 tiket diorang nak bagi!!
banyak tuuu

nak tak tiket free ni?


errr...saya nak!! tapi apa yang saya kena buat ye?ngeeeee

  1. sila tinggalkan address email korang kt ruangan komen (luahan perasaan) kat bawah ni.
  2. aku akan suruh sunway lagoon antar email vote tu kat email korang.
  3. bukak inbox email korang dan bukak email yang sunway lagoon bagi tu dan tekan vote.
  4. pehtu korang register kt laman web tu.
  5. mulakan tugas korang dengan kumpul seberapa banyak vote dari kawan2 korang.
  6. lagi banyak vote yang korang refer lagi cerah peluang korang nak dapat tiket free.yeeeehaaaa
  7. cepat! sebelum 15 Jun 2010 (closing date).

selamat mencuba!!


ayat manis : kalau korang menang jangan lupa aku pulak!!

8 >luahan perasaan:

hellioz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sunway?
hm....
nak disneyland~
gyahahahhaha~

rObin@ayuE said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wuihhh best gile..ko tak dapat lg ke tiket free??klu dapat bawak aku sekali..=p

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hellioz : sunway pong jd le.nk g disneyland bnyk duwetnye..hehe

robin : sunway ni in-progress..harap2 bertuah le

asfz lily said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah..
best..
free ticket..
klu dpt, bawa r kite skali..
btw gud luck :)

http://asfzlily.blospot.com

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ala,psl vote2 ni kureng sket aa..hehe...
klu nak tiket free,sanggup ke nak anto kita ke puchong?hehee

mummy Darin said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eh, nak bagi free ke.. nak jugaklah
muzliani@gmail.com

adzfar said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Good luck bro

PISMP MATHEMATICS said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ak nk..x dapat siap..email aku ni..basri_nadzeri@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails