Sunday, May 23, 2010

I'm going to...

kepada sapa2 yang rasa diri dia remaja dan muda tak kira lah korang hensem ke cun ke anda semua dijemput ke majlis ini.

Program : Youth'10
Tarikh : 28-30 May 2010
Tempat : PWTC KL



program ni diadakan sempena Hari Belia Negara yang telah disambut beberapa hari yang lepas. macam2 program weh. ada konference (ilmiah-bkn merapu). kau nk bli baju pun boleh sbb ada shoping festival. dance festival pun ada- utk sapa2 yang kaki shapel, zapin, joget. untuk kaki headbanging dan mosh ada konsert untuk anda. dan macam2 lagi lah program. aku nak senaraikan kat sini pun xlarat.

nak tahu lebih lanjut korang tekan sini

jumpa korang kat sana ok

4 >luahan perasaan:

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kita pun plan nak pegi,tp xtau bilaa

AMOI KUSUT said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nak pergi..
tapi jauh..

waaarrrgghhh!

~Blabberina~ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

dah reply kat topik toy story tu..n nak ke tak prince of persia tu?

Anne Boleyn said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

yeah~ banyak aktiviti yg besh!! c u there yerr aren :)

Related Posts with Thumbnails