Thursday, May 27, 2010

baby umur 2 tahun ketagih rokok





ihsan : The Sun

salah sapa ni?? jangan salahkan ibu mengandong, salahkan bapak!

budak ni nama dia Ardi Rizal. dok kat Musi Banyuasin, Indonesia. umur dia baru 2tahun. masih mentah lagi beb. baligh pun belom lagi. suara pun belum garau lagi. halkum?? takde lagi..

sume nye bermula masa Ardi umur 18bulan. bapak dia-Mohammed, 30thn, bagi dia isap test sepam dua. bapak dia bagi saja2 je. lame2 udah gian plak budak tu..skrg ni isap 40batang sehari!!wtf man!

mak dia-Diana,26thn cakap Ardi ni dah tahap 'heavy smoker'. kalau dia tak dapat rokok dia akan mengamok dan hantuk pala kat dinding. astaga..

dalam sehari parent dia akan belanja £3.78 untuk rokok bagi kat Ardi. bapak dia cakap bapak dia tak rase pape pun sebab dia tengok Ardi tu sehat je.

lol,memangle sekarang ni sehat. nanti lama2 rosak le paru2 budak tu..





ayat manis : mak bapak bagi budak2 minum susu.bukan rokok!

12 >luahan perasaan:

Mr. J pengeRindu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

perh.. aku start merokok pun umur 17thn huh./. ganaz budak ni..

salam kenal,
www.pengeRindu.com

asfz lily said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wohoo...
dasyat2..
cmne la keadaan paru2 dak tu..
kecik ag tuh..
hurmm...

http://asfzlily.blogspot.com

aNiss said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

woooo woooo wooo!!!!!!!

pergh!!
terBAEK dari ladang indon!!!
wakaka...
:)

sepam dua je...
lame2...
berpam2....
n jadik tembam camtuh...
asap banyk da tu...
bukan air....
kekekkkee

kazirinkato said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

umat akhir zaman lar...


http://www.ceritasekupang.blogspot.com/

Juliana said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

dasat sungguh bdk ni...
kesian dia...dh la comey...
http://julianasuparman.blogspot.com/

Story Anda said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aduh! manusia2..
Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

Roxy zai said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aaaaaaaaaaaa....budak ni mesti dh bajet macho kan..??huhuhu..rosak2..

Hilangkan kesan deodoran pada pakaian

WORDL CUP 2010

wadud@duad said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pergh.. zaman sekarang nieh bertambah mengong pemikiran orang.. hahahahaha.. dia tengok sihat sebab dia x sayang anak dia.. nanti x sempat besa dah mampos.. :p

Nadia Dizarch said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

isk. dahsyat betul ni. ada kes yang sama tapi bukan area asia la...pun budak umur-umur ni jugak.

Nadia-ism: Apa Kau Cari Dalam Cermin Penipu?

TeRRoRRiZZ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

meh sini den rotan ponggong dier....
yacha.............

etam grecek said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mana perhatian orang tuanya....

mamaismeth said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kesian baby nie.. kejam sungguh org tua dia.. nak kata tak ada otak,ada otak.. entah d mana dorang letak otak dorang.. memang betol2 tak guna otak!

http://panduansusuibu.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails