Thursday, July 1, 2010

waka waka eh eh

sekarang ni musim World Cup kan. korang semua mesti pernah dengar lagu tema World Cup 2010: Waka Waka (This Time For Africa). hari-hari asyik dengar lagu ni sebab kerap sangat lagu ni keluar kat tv. aku siap dah bleh hapal dah lagu ni. haa,dengar ni aku nyanyi "tsamina mina eh eh waka waka eh eh". heh . cukup lah tu. korang sambong lah. aku tak berani sambong. kang ribot petir korang salahkan aku pulak.

klip video waka waka ni best. tarian yang unik. mesti ramai yang tengok video klip tu pun rasa nak terikot sama nak menari. nah, kat sini aku nak share video tarian Waka Waka yang telah dikompilasikan hasil tarian dari masyarakat seluruh dunia. macam2 pesyen. menari waka waka dalam tren la, budak2 skolah menari ramai2 la, haishh..macam2. nak tergelak pun ada tengok depa dok menari ni haa.





mari belajar tarian Waka Waka! step tak sama dengan tarian poco-poco,ok! kat bawah ini ada video step camne nak menari waka waka. anda buleh mencubanya di rumah mahupun di tempat kerja. kalau kat tempat kerja tu agak2 sikit. kang bos korang nampak tak pasal2 kena "You are Fired!!"





5 >luahan perasaan:

MrNamie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nampak macam poco-poco lak dah.. pasni kompom tiap kali senam robik wat waka-waka dance lak.. haha

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

eheheh..
taw pxer...
slalu dengar..
rtm kot..
ehehhe...
fuhh...
final piala dunia nk sampai da...xsaba2 aku..
'eehehehhe

Hamzah Ian said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

best ape lagu tu.. ahaha.. wakakakakak

afra said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Nice dance!!

M a W a D D a H said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wakawaka eh eh...hahaha

jom kita menari..kikiki

Related Posts with Thumbnails