Monday, July 19, 2010

khas untuk PEREMPUAN

terbeliak bijik mata aku bila tengok gambar kat bawah ni. nyaris-nyaris 3cm nak tekeluar bijik mata aku dari soket mata. kepada laki-laki, aku syorkan korang tatap gambar ketiga-tiga awek kat bawah tu dulu puas2 dengan penuh nafsu. rezeki tuh. lepas tu baru kau baca ayat kat bawahnya. nescaya kau akan insap




ayat manis : aku jumpa poster ni masa aku jalan2 nak pegi kelas kat fakulti. aku rasa aku patot share benda ni sebab hari2 aku kena gangguan seksual macam ni..uaarrghhh!! tak manis lah kalau kau pakai tudung tapi benda lain terjojol.. hilang kemanisan itooo. bak kata omputeh celop "tak sweet lah!!"

20 >luahan perasaan:

Parkcheek Chun Li said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pakcik tau ni entry utk perempuan tapi pakcik terbaca la...hahahahaaa

seb baik yg terkeluar tuh biji mata weh...kalau lain td, pakcik confirm gelak mengilai mcm si rokiah terjah tuh...hahaaa

Pinky Pixie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

opsss, xpatot2.. =.='

rammyd said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

huhu.. bek tak payah bertudung kalau macam tu..



bila seorang ibu bersuara

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

taw xper..berani!!!
huhu...ak tadi tyme beli bege kat sec 2,ternampak awek pakai tudung tapi bajunye pelik sikit...nampak sedikit bahu n lengan...tapi tangannyer tutup...pergh...ehehe

hiro said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mantaappp

Aqeel said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

gula dah naik harga jangan nak sweet sangat laa kan HAHAHAHAHA

=int@neq@shut= said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

haha....

adakah perempuan sekarang hipOkrit?...

jOm bace entri int pula! =)

Khairul Azmi said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

what!!! just 4 women???
xpe lah...nasib baik x tgk gmbr tu...
hehe....

ZACK ENTRY said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tak sangka, mereka yang membuat gangguan..bukan lelaki..=P



latest entry koleksi terbaik punya

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kesian lelaki soleh..

Mar zyah said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

begi2lah pompuan akhir zaman nie,..

encHIx laNDax said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahak~mendalam tu maksud!hehhe

LiFe KaMi said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pesen budak2 skang.. begaya bole tapi bepada2 le yer..

amalina sahaja said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sokong :D

Hariz said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Hahaha.. baru je nak kongsi tentang poster nie..

anda pantas :)

tahniah2 :p

Tahukah Anda? Sekarang Virus Menular Di Malaysia

Dark Half said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

itu yg pakai tudung...
kalau yg free hair, lg arr baywatch..haha

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

Mohd Fitri said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tapi yang tampal notis tu salah gak.. nak menyebarkan dakwah dengan cara yang salah. patut ke gambar seperti tu disertakan sekali? niat tidak menghalalkan cara.

Dark Half said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sokong Mohd Fitri!
gambar tu cam nak menambahkan 'keghairahan'...mayb org yg sebarkan flyers tu nak menarik perhatian ramai

apapun, meletakkan gambar perempuan bertudung yg tak lengkap menutup aurat agak bias. adakah mereka yg free hair itu ok?

eqacashperlala said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

erk!

terkena tepat!

ehe

tehr said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

memang setuju sangat
perempuan hari2 membuat gangguan seksual terhadap lelaki

memang tepat sekali

Related Posts with Thumbnails