Thursday, July 22, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST : Uncle dan Basikalnya

ni percubaan pertama aku masok kontest yang mempertaruhkan gambar. bukan kontest fotogedik sebab aku tak reti nak bergambar gedik. aku join contest ni sebab nak share gambar ni. kalau menang nanti boleh aku belanja adik2 aku Happy Meal Mekdi.





Tajuk foto :
Uncle dan Basikalnya.

Model Telefon Bimbit :
Sony Ericsson W660i

Slogan :
Saya suka blog Lensa Buruk kerana saya suka header blog dia.cantik..
dan cara dia memegang DSLR dalam gambar header itu seolah2
seperti hendak menangkap gambar saya. auwwww!!
Entry2 nya juga menarik, satu gambar boleh
menceritakan seribu perkataan.


Tag lima rakan :



nak join?? klik sini


ayat manis : aku snap gambar ni masa aku study kat Penang dulu. gambar asal kabur sket sebab gelap n tangkap waktu subuh masa kat dalam feri. aku terpaksa increase kan brightness n contrass nye sket nak bagi clear. selamba badak je uncle ni paking basikal dia kat petak kereta. pastu dok belakang basikal, tidur! style sunggoh uncle ni..

14 >luahan perasaan:

saya_arief said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

pak cik tu penat kowt..

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wahh...kreatif la ko...thumbs up...mane ko snap nie..???
ehehe..tp nie mcm lensa xburuk jerk..sony tuh

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

maksud ak penang tue bahagian mane????

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@saya_arief : kesian kan.

@nas : tengkiu!! tersipu2 malu plk aku.aku snap gambar ni kt dalam feri.otw dr pulau nk ke seberang perai.erk..sony?hp murah je kot

chibiehazs said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

weh.. style la gambar ni..

Pinky Pixie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

cayok2.. gud luck juga.. =)

cik Nemo said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

gambar yg banyak maksud. itulah dia.

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

stylo la uncle..

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

stylo la uncle..

ASaDa RyutaRo said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

best lak nengok pic ni. cam menyembunyikan banyak benda.. hurmm..

gud luck! ada peluang nak menang ni. tak leh kalah camni. hahaha..

**nk join gak nti. lalala~

tehr said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

selalu pandang ke atas
sesekali...
pandanglah ke bawah

hans said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

member awang dasuki ker?

gudluck

Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@chibiehazs : eheh..thanks! stylo kan uncle tuh.

@Pinky Pixie : ya..tengkiu!! wish u gud luck too..

@cik Nemo : of course..seribu satu maksod.artistik!!

@diraja22 : sangat stylo dgn basikalnya..mahal tuh!

@ASaDa RyutaRo : haha.sembunyi apa ye? macam2 ekspresi yang ada dalam gambar ni kan.keh3..cpt join!

@tehr : ya.uncle tu dudok smbil pndg bwh je.ngantok kot.haha

@hans : yepp..kwn awang.clasmate..knl ke?

MeerSha..! said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

cne nk join contest ni?
sy xreti buat..
heee
nk tag 5 mbr 2 cne..?

Related Posts with Thumbnails