Thursday, July 8, 2010

punca kekalahan Jerman

semalam Jerman lawan Spain. separuh akhir World Cup 2010. Jerman kalah 1-0 kepada Spain. hebat betol bomoh sotong a.k.a Paul tu predict game. pasni makin ramai la nak mintak no ekor kat sotong tu. khurafat!!

aku bukan nak review pasal game tu mahupun letak gambar banyak2 pasal game semalam. sekadar nak story sket pasal bad habit coach Jerman, Joachim Low tuh. aku macam tak percaya bila tengok video nih. tapi bila aku tengok 2,3 kali aku rasa video ni bukan tipu. real punya, tak dak edit2 or superimpose ke hape. jom layan.. zassss!! (sebot macam tagline melodi tuh ~~zassss!)





ok,dah tengok? memalukan sungguh kan. kalau aku jadi member dia sumpah aku tak ngaku kawan. korek idong kat khalayak ramai pulak tu. satu dunia dapat tengok. korek idong, gentel2 dan makan! sedap ke taik hidung tuh? rasa ape weh? oren? stoberi? nenas? aku dengar cite makan taik hidung boleh meningkatkan sistem imun? betol ke? tak sanggup lah aku nak makan taik idong. kalau aku makan pun aku rasa aku muntah balik kot.

lagi satu pelik, best ke pegang ketiak sendiri pastu cium? aku suspek coach german nih pakai deodorant Axe. baunya sedap. tu pasal dia suka cium. eh,tak pun bau ketiak dia memberi inspirasi kepada dia untuk mengatur strategi dalam perlawanan. korang pun ada habbit yang sama tak macam ni? let me know. meh sini aku fire!! ahahahahaha..

16 >luahan perasaan:

m0RniNgCoFFee said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sotong ituh curang... he3x

velasrizal said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hhaha mmg buruk perangai ni.. dont try this at home..

Jom Berkelah Di Teluk Cempedak

Parkcheek Chun Li said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

saya suka spain =p

azizie.com said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mungkin ketiak dia wangi dan taik hidung die best.

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ikut ragam sotong x..

kenwooi said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

when germany was on a winning streak, people joked about that as a lucky charm.. but now it's used as a reason why germany lost =P

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

isk3..terok tol..
ahahaha..
tapi punce jerman kalah sebab sotong yg bernama paul kot..ehehe

Along Tapa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tebiat joaquim lowe yang amat menarik...hahaha


Blog nostalgia budak Muor

afiff edogawa said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

buruk punye perangai.. patot r kalah.. wakaka

suhaisweet said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Visiting here..Nice.. special contest bring to u. Don’t Miss it!

y@n@ M!B said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahaha..mmg sgt shelekeh oke..isk

Kie-yu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ramai yg bengkak mata sebab game ni
hehehe ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mmg geliiiiiiiiiiiiiiii

Norhayati Rostam said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

adoi..den tongah makan tadi..
adeh~
nyosal on9.
wahaha.

p/s:memang ramai bengang depa kalah

RON said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sungguh sedap..haha

nazreenhashim said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

perhhh...
layan stim...

Related Posts with Thumbnails