Thursday, August 19, 2010

rumah baru, life pun baru


Salam Ramadhan!
ni adalah entry pertama aku
kenapa pertama? bukan ke dah banyak entry?
ni entry pertama aku kat rumah baru lah

aku dah berpindah rumah
betol2 belakang fakulti..
senang sikit aku nak pergi kelas.
tak payah dah nak meredah jem



ok tak rumah baru aku ni?


maafkan aku
dah lama tak update blog dan blogwalking
streamyx aku masih dalam proses perpindahan
ni pun aku pakai line wireless UiTM
sampai jugak line ni kat rumah aku..
tapi line lembab macam sipot ba alip ba ya

nuffnang main2 dengan aku??
dan2 la time aku jarang update n blogwalking ni
depa kasi buff pulak
time aku rajin taknak pulak depa bagi buff..
takpe ah..syukur,tengkiu nuffnang!!
kalau korang nampak iklan OSK, Digi dan Lelong
dalam blog ni
jangan ah pulak korang gelabah
tarik nafas perlahan2, relax
dan tekan iklan tu dengan penuh keikhlasan
Selamat Mencuba!!


ayat manis : Mamee Sllrrp aku dah kembang semangkok. nak melantak jap. k ah,chow! credit pic to uncle Google

16 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

yup..selamat menyambut ramadhan aren...
owh..ko dok rumah baru ek..
bestlah..ak nie stay lagi kat kolej jati..da bosan dah..hahahahahahah..
bagus2 bufered tue at least ader..:)

s h a f i q h a s h i m _____ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tak jumpa pula iklan nuffnang. hehehe

Dark Half said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nah, hambek DG
btw, jeles ar tgk umah ko

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Kie-yu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hehe :D
rumah baru cool~!

tahniah BE menimbun
rezeki ramadhan
jgn lupa Alhamdulilah..

mier@merr said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

yelah2...aku klik digi kp..

asphaq said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

beli kat aku 1 umah tuh.
boleY?
hahah

iqbalsyarie said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah...klo mcm tu rumah baru ko,mmg best la!hahaha...gudluck.moga rumah baru bawa keberkatan :)

Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~kisah nafsu~dan kisah jahiliyyah

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

BE lagi, syukur bln2 ramadan ni..

sYafIkJacK said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

dapat gak buff dari tak dpt lgsg , huhu

Syida Shukor said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

selamat menyambut ramadhan u (:

azieda razak said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

salam ramadhan..
lawa rumah..
lps hang kuar dr uma 2 bg aku pulak ea..
hihihi

sweetie2010.blogspot said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Salam aren,

Selamt berpindah ke rumah baru ya.

ha..nampak best jer rumah tu,memang tak jem dik, tapi macam ada buaya tembaga jer..ha jaga2.

Hamzah Ian said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

nyahaahha

devoted lily♥ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

kalo rumah mcm ni.. isi rumah tak boleh overloaded nanti merudum dlm laut..=p

najihah sahami said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wahh..jeles..bnyk BE dapat ek..Nuff memang salu g2...asal xon9 jek bnyk la BE masuk..meh pakat xon9 reramai..hahahaha

Anne Boleyn said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

style jugak rumah tu. huhu. hana hr tu pindah umah. dekat sebulan proses pindah line kes diorang slh alamat. damn betol. lama gak tu. dah la kena baya 50.

Related Posts with Thumbnails