Saturday, August 14, 2010

hadiah puasa

bila masuk bulan puasa ramai yang wish Selamat Berpuasa la, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan la, selamat bla bla bla... kenapa tak da pun yang wish Selamat Menahan Nafsu Selama Sebulan?? kan jelas ayat tu

masok 1 Ramadhan ramai yang wish kat aku Selamat Berpuasa. of course la aku balas.. "Selamat Berpuasa" jugak. takkan la aku nak balas "Selamat Hari Raya" kot. dalam banyak2 wish tu ada satu wish yang paling istimewa aku dapat.. apa yang istimewa ha?? aku dapat Toyota Wish ke?

yang istimewa nya wish puasa tu sebab disertakan dengan hadiah. ada ke orang bagi hadiah sempena bulan puasa?? jarang sangat...

bila dapat hadiah ni mood dia lain sikit. tak sama dengan kau beli sendiri barang tu.. walaupun benda tu kau boleh beli sendiri dengan duit kau, tapi bila orang bagi, kau akan rasa yang diri kau ni dihargai satuuu Malaysia..



kenapa ada lambang love?



sangat bermakna hadiah ni..
so tak payah la aku nak beli kurma dah
cukup untuk menampung keperluan sahur dan berbuka aku..
tengkiu so much Cik Norpaten!!


ayat manis : kalau yang 'urban' sket dan tak makan kurma tu apa kata korang hadiah kan Mamee Sllrrrp. buleh jugak buat berbuka dan sahur.lagipun jimat kos.

7 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wahh..congratz dpt hadiah kurma sempena puase nih..
sape tuh paten tue? ur ehem2 ker?
hahahahahahha...bagus2...:)

jom bace entri terbaru nas klik:

mengapa orang melayu makan nasi?

diraja22 said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

selamat dapat kurma FREE..

alinac lover said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

waaa..besh!!

MangkOk cHenTa ♂ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

da lame x dpt hadiah... =(

Ann said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah dpt hadiah smpna bulan ramadhan...salam ramadhan

AMOI KUSUT said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ehem ehem..
;p

selamat menjaani ibadah puasa yee :)

sweetie2010.blogspot said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ehmm.. Bertambah manis rasa kurma tu yer..Alhamdulillah. Selamat berpuasa dan selamat menahan menahan nafsu dibulan Ramadahn.

Related Posts with Thumbnails