Saturday, December 25, 2010

hari FREE sedunia

alangkah indahnya kalau semua benda kat dunia ni free n di'sponsor'. eh, banyak cantik bontot kau aren semua benda nak free. mana ada benda free sekarang ni. masuk toilet pun kena bayar. lol.

minggu lepas aku berkesempatan menggunakan 2 tiket muvi Narnia yang aku dapat free hasil dari kemenangan contest Share n Win dari The Ultimate Movie Card. tak sangka pulak slogan aku terpilih untuk memenangi hadiah harian. rezeki beb. tak sia2 aku mencuba. kebetulan Fatin sudah lama tidak ke Putrajaya dan dia kepingin sangat untuk berjalan2 di sana. so, selepas bersiar2 aku pun membawa nya ke Alamanda kerana di situ ada GSC. tiket free ni sumbangan GSC. so kena redeem la kat situ.


ni la tiket free tuuu


best cerita Narnia ni. aku tengok dari yang 1st lagi.
aku malas nak review cerita Narnia ni. dah ramai sangat yang buat review ni..

bila keluar je dari panggung wayang, perut terasa lapar pulak. kami pun berjalan2 di sekitar Alamanda untuk mencari makanan. kais punya kais punya kais, sekali tetiba pulak jumpa makanan. eh.. macam ayam! tanpa di sangka2 rezeki kami sangat murah pada hari itu. sudahla dapat tiket muvi free, makan pula di sponsor. blah..bajet kau macam artis je nak sponsor2 ni.

sebenarnya rakan aku, En. Rizal bekerja sebagai Manager di salah sebuah restoran di Alamanda. so dengan baik hatinya dia belanja kitorang makan dan kami dilayan seperti VIP. haha. takpayah panggil mintak order pun. duduk2 terus je makanan sampai. lepas habis makanan terus je blah takpayah pegi kaunter bayar pun. syok wooo.

Special thanks to En. Rizal kerana belanja kami makan. perghhh.. makanan free memang sentiasa sedap kan. keh3.. thanks juga kepada EON-GSC sebab bagi tiket freeeee.

ayat manis : dah lama tak join contest2 ni. tak berapa nak rajin sekarang.

7 >luahan perasaan:

A.D.A.M. said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

amboi. syokny hang. Memang rezeki betui la. :)

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@A.D.A.M. : rezeki anak2 bro! haha

Mohd Fitri said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aku tak menang. cis

Anip™ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

aku mnt giler citer mcm nie kot..huhu

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

fatin hanani said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah dpt free tu hehe
best ehh narnia ni..
emm ingt x best hehe
tu fatin g tgk cita len kemrain dlu hehe :P

hans said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

best ek?
aku pun tgok dari awal
tapi filem nih xtgok lagi
tunggu download jer lah
heheheh

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

Kie-yu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

murah rezeki encik aren yek :)

Related Posts with Thumbnails