Sunday, December 19, 2010

cuppycake surprise!!

apa yang menggembirakan bagi seorang insan yang bergelar perempuan ialah apabila mendapat 'surprise' yang selama ini tidak terlintas di dalam fikirannya. lantas dunia ini dirasakan seperti mereka yang punya.huahuhuahauhauha.

jangan ingat aku muka ganas, aku tak boleh romantik.. dalam hati ada taman rama-rama beb!! baru2 ni besday Fatin. so aku telah merancang nak buat surprise sikit kat dia. biar dia terbeliak sikit bijik mata dan menangis air mata darah disebabkan terharu.

cantik tak cupcake ni?




gambar yang telah dicapture oleh opis mate Fatin




enjoy da cake!




special thanks to AnisCupcake
sebab tolong hantarkan cupcake ni pada Fatin..heee
btw, aku takde idea nak design cupcake, so aku suh je cik anis ni designkan.


ayat manis : kalau korang nak order cupcake bolehlah order pada anis cupcake ni.. cantik dan sedap hingga menjilat jari yawww!!

14 >luahan perasaan:

ken said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

cute cupcakes :)

Anip™ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sonok la dia dapt cupcake..huhu

Latest Entry :
-> Nak Bau Ketiak Aku ? Kompem Hilang Stress Korang !
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !

nulhazwany abdul malik said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

best nye hehe...

cupcake yang comel2 ni kang sayang lak nak makan. hehe

Gadish Lollipop said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

OMG . thats cupcake looks veru cute .
nk jugk boleh x ? hehe

Gadish Lollipop said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

*very

hans said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

sedapnya cupcakes tu
tapi den xsuka makan banyak2
manis
hehehe

P/S : Tiba - Tiba Teringat Kisah Lama

hiro said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

makwe lu ke bju ijau tu? cun kemain.

NAJ HEBAT said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hiro.. lu kata lu suka gua?!!

hailaahh!..

nih.
lu jge awek lu baik2. jgn bagi kat hiro.

buaya emas.

cis.

Amy Syaquena said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

As'salam..

comelnya cupcake dia nak sikit boleh , x nak makan nak uat simpan je..sayang nak makan sebab comel sangat...

sazali yusof said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Sedapnye.. nak satu boleh..?? hih..hik..
http://neizalyez.blogspot.com/

*cimOt* said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

ohhh terharu sungguh fatin..

mimizuzuhaha said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

comel la kek dia color pink2

Zetchi Henry said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

wah bagi saya cup cake satu bro!

ANATI SOKI said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

alololoo..cupcake comel comel

Related Posts with Thumbnails