Saturday, October 9, 2010

kecewa

apa makna kecewa?

- frust menonggeng
- sesal atas apa yang berlaku
- bebal dengan diri sendiri
- tak dapat apa yang dihajati
- merasa diri tak berharga (???)
- rasa nak terjun dari tingkat 10 (tak digalakkan!)

malam semalam aku tak tidur gara2 nak siapkan report n slide site visit
pagi tadi datang kelas dengan muka mengantuk dan lemah longlai
tapi cukup bersedia dan bersemangat untuk mem'present' kan report
sekali tiba2 "Dr Ramlah" masok kelas dan berkata

"Presentation postpone minggu depan ye, kelas hari ni dibatalkan.
aircond kat bilik kuliah rosak."

Grrrrrrrr!!!
sorang2 budak kelas cebik muka
muka yang putih gebu bertukar menjadi kehijauan HULK
yang gelap2 hitam manis bertukar menjadi coklat keperangan blonde

inikah yang dinamakan KECEWA?

ayat manis : layan lagu KECEWA jap dari BCL

10 >luahan perasaan:

Anip™ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tu yg best tu !

Kie-yu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

xmo kuciwa
chill k :D

wadud@duad said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

uish sahabat phegok.. :p

bro, kat kuliah aku mana ada aircond.. hehehe.. mesti best kuliah kat mesia.. :)

gudluck2..

MOFASAD said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

heh?

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

mmg la kan..sape yg xfrust kalau penat2 buat keje smpai xtido..tp akhirnya lect xmai...isk3

Lelord said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

muahahhah mmg best benonya

hamzah ian said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

rilek

J. Abdullah said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tak mencarut ke? bagus anak murid dr. ramlah ni.

Darkbatman said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tingginye pemikiran..aie keruh mmg xnampak ikan tapi nampak bayang.hee

Darkbatman said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

tingginye pemikiran..aie keruh mmg xnampak ikan tapi nampak bayang.hee

Related Posts with Thumbnails