Thursday, September 9, 2010

EKSKLUSIF. permohonan maaf

pejam celik
dah nak masuk penghujung ramadhan
masih lagi ada yang tak puasa
usia dah tua, anak berderet
kubur dah nak panggil
tapi nape lah susah sangat nak puasa
adik aku yang umur lima tahun ni
pun boleh puasa
sakit?? ah,alasan je
hisap rokok dok hembus2
siap wat "O" lagi
tak sakit pulak?

esok RAYA!!
mood raya aku tahun ni
macam biasa je
tak macam masa zaman sekolah dulu..
seronok sangat
mungkin dah makin dewasa kot (bajet kau matanglah aren!)
dulu masa kecik2 tak pikir apa
tau seronok je
sekarang dah besar macam2 kau kena pikir
aku sekarang tengah pikir
macam mana nak cantikkan rumah aku ni
macam Eric Leong buat..

asal raya je
semua pakat nak mintak maap
walaupun takde wat salah pape
tak pe.. maaf-maafan itu amalan mulia
aku pun nak mintak maap jugak
pada sume followers2 aku
yang dah cecah 441 tu
terima kasih banyak2
kerana menyapot aku
tak sangka
selama 5 bulan ber 'blogging'
followers dah boleh cecah pat ratus
apa lah yang ada pada blog aku ni

last but not least
kepada semua blogger2 dan rakan2 yang kenal aku
nak mintak maap
kalau ada terkasar bahasa
tercakap lebih kurang
bergurau kasar
tersalah laku
tertampar kuat2
tersekeh kepala
dan juga apa2
yang menyinggung perasaan
harap takyah sentap dah
dan jangan pendam simpan lama2
aku dah mintak maap ni..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


ayat manis : kat Perlis ada yang dah raya semalam ..cepatnye!

6 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

yeker boleh caye leh hembus rokok buat bentuk O..
hehehe..
pergh..mmg la ramai follower ko ea...ko ngan aku nak same tua blog...
kekeke..
ok2..selamat hari raye :)

MaryamJamilah said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Selamat Hari Raye aren :p

Anip™ said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

maaf diterima..camat ari rye

Anne Boleyn said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

salam..

selamat hari raya aidilfiri.

p/s: jemput dtg blog anne boleyn balik kay.. :)

Nur -al- Ain said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

selamat hari raye sahabat ;p

zulkbo said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

Salam singgah bertandang
sini..moga anda sihat
dan ceria selalu..

Related Posts with Thumbnails