Monday, November 1, 2010

tips-tips meniru dalam perperiksaan

sekarang musim exam..
maapkan aku kalau ada salah silap kat hangpa semua..
doakan aku berjaya menjawab semua paper tersebut..
sekarang aku tak sempat nak update apa2 kat blog aku..
nak fokus kat final exam..haha (fokus la sgt konon2!!)ceh!


1/11 - Further Differential Equation (MAT580)
4/11 - Water Engineering (ECW522)
9/11 - Highway and Traffic Engineering (ECG504)
14/11 - Solid Waste Management (ECW532)


kalau aku rajin aku blogwalk kat blog hangpa semua,ok

tajuk takda kena mengena dengan entry..
sat lagi aku bagi tips tu kang kalau kantoi hangpa salahkan aku pulak..heh

ayat manis : gudluck untuk semua yang mengahadapi peperiksaan akhir.semoga berjaya!!

9 >luahan perasaan:

nas said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

woittt....mane tipsnyer???
hahhahahaa...aku nie time exam mst nak on9 je...xmcm exam week..on9..on9..on9..lalala

aren said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

@nas : haha.tips xde.kang kalau kantoi susah..haha.rajin ko on9 ek..aku kalau asyik on9 je tnpa memikirkan exam hati jd tak tenteram dan gundah gulana.keh3

Linglung said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

all the best for your exam dude :))

HaNTwO said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

gud luck bro..dah p study ler..kang hang gelap fikiran time jawap exqam kang..stop on9 plzzzz hahaha..

Kie-yu said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

gdlux aren :)

misyamissyou said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

hahaha...gud luck!

Nur -al- Ain said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

goodluck aren ;) jangan meniru naaaa

p3perak said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

alaaa.. mana tipsnya??

hiro said... [BALAS KOMEN NI CEPAT!!]

bro...gua duk tepi lu nnt..senang nk tiru.

Related Posts with Thumbnails